Battlestar Galactica

online videoslotsBen jij helemaal gek van Battlestar Galactica? Bereid je dan voor op de invasie van de gevreesde Cylons. Eindelijk na vele jaren zijn de Cylons er eindelijk en kun je tegen ze opnemen met de fantastische nieuwe online videoslot. Het videoslot beschikt over 5 rollen en 243 verschillende winnende combinaties.

Videoslots zijn fun!

De videoslot sluit direct aan op de tv-serie die in 2003 in première ging. Hollywoodlegende Edward James Olmos speelde erin mee en de serie was gebaseerd op de gelijknamige film uit de jaren ‘70. Op het hoogtepunt werd de serie regelmatig door 14 miljoen mensen bekeken. Het vertelt het verhaal van een groep menselijke overlevenden op de vlucht voor de kwaadaardige Cylons die hun voormalige huis verwoest hebben; Twelve Colonies.

Het spelen van het videoslot

Battlestar Galactica heeft drie verschillende spelmodes en dat zijn Normal, Run en Fight. Natuurlijk hebben elke modus zijn eigen kenmerken en winnende combinaties. Hierdoor kun je als gebruiker zelf in de stijl van je eigen keuze het spel spelen.

Maar binnen deze modes is nog steeds de ​​traditionele variatie in het spel te vinden die je mag verwachten van een Microgaming-aanbod. Er zijn twee verschillende Free Spin mogelijkheden binnen het spel die het tempo behoorlijk kunnen versnellen en de speler een kans bieden de winst aanzienlijk te verhogen.

Opties

Tijdens het spel kunnen Wilds, Split Wilds, Scatters en Multipliers de actie binnen enkele seconden opvoeren en spelers helpen de winnende combinatie van de pictogrammen te bemachtigen. Activeer de Ion Storm tijdens het spelen door alle vijf rollen wild te draaien om uw winkansen enorm te verhogen.

Bemachtig 3, 4 of 5 Viper Fighter symbolen om 15 Free Spins te krijgen met het potentieel van 3x Multiplies en Stacked Wilds. Speel het spel en naarmate je er beter in wordt, zul je in rang omhoog gaan van civiel tot admiraal, waarbij de speler de kans krijgt steeds meer geld te verdienen. Geniet van een paar draaibeurten met het spelen van de fantastische nieuwe online slot Battlestar Galactica!